Ademwerk

Image may contain: cloud, sky, ocean, text, nature and outdoor
Zaterdag 7 september 2019
(14u-17u) €35
door Guy Vandeputte
(Breathing Life)

 

 

Een onderdompeling in onze ademhaling waar we leren hoe we deze kunnen gebruiken om ons lichaam te bevrijden van blokkades en stress en onze emoties te bevrijden. Een correcte ademhaling draagt bij tot een langer, gezonder en evenwichtiger leven en is het meest krachtige geneesmiddel waar we over beschikken.

Aan de start van deze namiddag leren we samen wat een correcte ademhaling is en hoe verschillende ademhalingstechnieken ons in diverse situaties kunnen helpen.
Dit wordt gevolgd door een ademsessie in groep waar de focus op ‘verbonden ademhaling’ ligt, waar we contact maken met onze diepere lagen.

Door ons lichaam te overspoelen met zuurstof, laten we de levensenergie (chi of prana) weer volop stromen.
Een aantal gekende voordelen: stimuleren van het zelfgenezend vermogen, loslaten van oude gevoelens, verdriet, lichamelijke en emotionele blokkades, beter contact met je hogere en diepere zelf en genezing van chronische en/of acute pijnen.

INSCHRIJVEN: Omdat de plaatsen beperkt zijn, vragen we je inschrijving door te geven via arbrechaud@gmail.com
Jouw plaatsen zijn verzekerd via overschrijving van 35 euro per persoon op rekeningnummer BE58 4699 2432 6179 met vermelding van ‘Ademhalingsessie 7/9’ en jouw volledige naam.

Gelieve een (yoga)matje, kussen en deken mee te brengen en losse kledij te dragen.

Deze sessie wordt geleid door Guy Vandeputte. Hij werd getraind door Peggy Dylan van Sundoor en geeft individuele ademsessies, groepssessies en ademworkshops bij Breathing Life te Zwijnaarde.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close