Agenda

 

zat 21 en 28 december 2019, 20.15u


fingerprints-vowel-A

 

Voorstelling van het tweede album ‘Fingerprints’ van KOONS (stem, piano).
max 49 personen, enkel op reservatie door te mailen naar arbrechaud@gmail.com (15€ p/p)

“Drie jaren terug steunden 11 mensen me om mijn tweede album ‘Fingerprints’ te creëren. Het werd een bijzonder project dat meer tijd in beslag nam dan eerst gedacht want vlak erna veranderde alles…het werd een avontuur op alle vlak.
11 personen kozen een thema dat hen nauw aan het hart lag en ik nam dat als uitgangspunt en koos er zelf ook één. Dat resulteerde in 12 songs die in de intieme versie van piano met stem worden gebracht.

‘Fingerprints’ gaat over een herontdekt verlangen en een mysterie, zien en blindheid, vrede en onvrede, vreugde en rouw, vliegen, vallen en weer opstaan, dokters en funk, verandering, kussen in stilte en licht in de duisternis.”

fingerprints cover

 

 

vorige evenementen:

taiko arbrechaudzat 19 oktober 2019
TAIKO-workout
(Barbara Vanderveken)

14u-15u.30 (sessie 1) €27
16u.30-18u (sessie 2) €27

Dit is een intensieve total body workout die gebaseerd is op het spectaculaire Japanse Taïkodrummen. Taïko is dé combinatie van percussie en bewegen met je hele lichaam. MEER INFO

 

Image may contain: one or more people and food3 augustus 2019
Buurtwerkingsdag/chantier participatif
Plaatsen van strobalen tegen een houtskeletwoning /Construire les murs en paille d’une maison construite en bois (Commune 2, Flobecq)

 

 

 

breathing life7 september 2019:
Ademsessie / Respirer (par/door Breathing Life)
14h-17h  €35
Een onderdompeling in onze ademhaling waar we leren hoe we deze kunnen gebruiken om ons lichaam te bevrijden van blokkades en stress en onze emoties te bevrijden. MEER INFO

 

 

 

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close