Regeneratieve Reiki-praktijk

(version française en construction)

Je kan hier terecht om te herstellen van een operatie, blessure of een burnout, om je weg terug te vinden, je batterijen op te laden, je emoties in balans te brengen, blokkades los te werken, je te laten verzorgen en ondersteunen, om de rust en focus terug te brengen in je dagdagelijks leven, je creativiteit aan te scherpen, te herbronnen, te rusten, je natuurlijke energie te herstellen, te wandelen.

Omgeving en welzijn gaan hand in hand en hier wordt die band hersteld, verstevigd en verdiept.

IMG_5593

 

reiki symbol

Reiki betekent Universele Levenskracht in het Japans en het doorgeven ervan biedt ondersteuning bij genezing van het fysieke, emotionele, spirituele en mentale lichaam. Reiki is een onzichtbare kracht die alles doordringt, voedt en voortstuwt.
In oudere culturen werd het gezien als de bron van het leven, een subtiele kracht die je kan vergelijken met het groeien van bomen en planten.

Een van de voornaamste kwaliteiten van een Reiki-sessie is het ervaren van diepgaande rust, het losmaken van blokkades en het versnellen van de regeneratie in lichaam en geest.

De tijd staat even stil, brengt je de nodige rust en ruimte om tot jezelf te komen.
Reiki brengt je terug in je eigen ritme.

‘Koen, je handen zijn bijzonder, net als je hart en ogen. Zo goed dat je dit alles zo goed gebruikt. Je bent het juiste pad ingeslagen.’ (Griet)

Californische slaapmuts

Als muzikant ben ik altijd bezig geweest met mijn handen. Muziek en Reiki hebben beiden te maken met trillingen of frequenties, ritmes.
‘out of tune’ wordt tijdens het Reiki-proces ‘into tune’ gezet. Reiki is net als muziek een zachte kracht die ook na de sessie blijft doorwerken.

De sessies gaan door in het gerenoveerde molengebouw waar je tot rust komt.
Naast Reiki kan ook klank worden toegepast. In specifieke gevallen kan de Reiki behandeling ook in de boomgaard doorgaan. Je kan kiezen voor korte sessies (1u) en langere sessies (1u30) waar meer in de diepte kan worden gewerkt.

Aanvullend op de Reiki sessie is er de mogelijkheid om vooraf of achteraf mee te helpen in de tuin, moestuin of boomgaard naargelang het weer en de beschikbaarheid. Werken met de handen en in de natuur zijn herstelt automatisch je eigen natuur. Het uitzonderlijk mooie landschap is het grootste geschenk van deze plaats. Arbrechaud bevindt zich op een heuvel te midden van de velden, heuvels en vlakbij het Livierenbos (Brakel). Je kan er voorafgaand aan of na de sessie ook gaan wandelen en genieten van het moois.

kroonkruidblauwtje a (1)Ik volgde de laatste drie jaar opleidingen bij Reiki masters in België en Nederland (Inge Vandenbroucke, Paul Melis (NE), Veronika Reniers) en kwam als muzikant in aanraking met natuur als helende frequentie, energetisch onderzoek en regeneratieve frequenties.

 
Voor meer info en afspraken: arbrechaud@gmail.com of 0486/123826

Koen Desimpelaere (Reiki master, componist, pianist)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close