Taiko workout

zat 19 oktober 2019
TAIKO-workout (met Barbara Vanderveken)
14u-15.30 (sessie 1) €27
16.30-18u (sessie 2) €27
taiko arbrechaud
Zen voor je hoofd, je lichaam doet het werk..”

IDÕ betekent in het Japans ‘bewegen’. Het is een intensieve total body workout die gebaseerd is op het spectaculaire Japanse Taïkodrummen.
Taïko is dé combinatie van percussie en bewegen met je hele lichaam.

Het geluid van taïko wordt geassocieerd met één van de eerste geluiden die we als mens horen, namelijk de hartslag. Taïko spelen is dan ook onlosmakelijk verbonden met de puls en energie van het leven.
De lessen beogen een stevige training die de focus legt op natuurlijke bewegingen vanuit het centrum van je lichaam waarbij je tegelijkertijd de basistechnieken van taïko meekrijgt. We spelen eenvoudige ritmes waarin iedereen zich kan uitleven.
Het unieke aan deze workout is dat de muziek voortkomt uit de beweging.

De workshop gaat naast bewegen (= IDÕ) ook over houding, attitude, uithoudingsvermogen en contact maken met het centrum van je lichaam. Kom het ontdekken in het prachtige kader van de boomgaard van Arbrechaud!

barbara vandervekenLesgeefster Barbara Van Der Veken is reeds jaren bezig met taïko.
Ze maakte tot voor kort deel uit van een concertgroep in België en richt zich nu op het doorgeven van haar passie via lesgeven.
De IDÕ-lessen worden gegeven in samenwerking met de Nederlandse Taïko-school, House of Circles.

INSCHRIJVEN

De plaatsen zijn beperkt (max. 8 personen per sessie)
Gelieve vooraf in te schrijven via arbrechaud@gmail.com met vermelding van welke sessie jouw voorkeur heeft:
sessie A: 14u-15.30u of sessie B: 16.30u-18u.
Je ontvangt dan de inschrijvingsdetails en het rekeningnummer om over te schrijven.

Deelname is €27/persoon per sessie (water/thee inbegrepen)

We bieden aansluitend avondeten aan om 19u (€18/persoon)
voor degenen die ervoor kiezen wat uitgebreider kennis te maken met deze plek en na te genieten. Wij bieden een verse, vegetarische maaltijd aan met ingrediënten uit eigen moestuin en van lokale bio-producenten. (Gelieve te vermelden bij inschijven of er specifieke wensen zijn ivm allergieën of glutenvrij dieet.) Versgeperst fruit- en groentensap na de workout zijn inbegrepen als je kiest om te blijven eten.

Je kan ook een wandeling maken vanop Arbrechaud die je een klein uur meeneemt langs trage wegen, een vogelreservaat en mooie vergezichten, ideaal om je namiddag en avond door te brengen in een weids landschap met talloze mooie hoekjes. Er is ook het Livierenbos vlakbij. Arbrechaud kijkt uit over al dit fraais en is een ideale plek om even halt te houden en jezelf wat tijd te gunnen.

Gelieve een half u voor het begin van de sessie aanwezig te zijn, dit om een vloeiende overgang te voorzien met voldoende tijd om op deze plek aan te komen.
Draag best comfortabele, losse kledij tijdens de workout.

Adres: Motte 21, Vloesberg/Flobecq
Contact: arbrechaud@gmail.com
+32 486 123 826

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close